Καλέστε 2316 016 832
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες από 30€
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες από 30€
  Καλέστε 2316 016 832

  Ακύρωση παραγγελίας - Πολιτική αλλαγής προϊόντος

  Ακύρωση Παραγγελίας

  Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 2 ώρες από την πραγματοποίηση της. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε, τόσο γραπτώς, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hangermou.gr, όσο και τηλεφωνικά, καλώντας στον αριθμό 2316 016 832, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00, εκτός επίσημων αργιών, για την έγκαιρη απενεργοποίηση της διαδικασίας αποστολής της. Αν η παραγγελία είναι σε κατάσταση ‘Απεσταλμένη’ τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

  Αλλαγή προϊόντος λόγω λάθους παράδοσης

  Σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα, επιστρέφετε τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής, καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης σε εσάς επιβαρύνουν την Εταιρεία μας, αρκεί να τηρείται ο τρόπος επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω.

  Αλλαγή προϊόντος, το οποίο θεωρείται ελαττωματικό κατά την παράδοση

  Πρωταρχική αποστολή του hangermou.gr είναι να σας παραδίδει τα προϊόντα που έχεετ παραγγείλει στη σωστή ποιότητα, ποσότητα και στιγμή, ώστε πάντα να είστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας μαζί μας.

  Συνεπώς, αν κάτι από τα παραπάνω δεν έχει τηρηθεί, τότε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2316 016 832, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 (εκτός επίσημων αργιών)ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@hangermou.gr,για να μας ενημερώσετε. Εμείς, με βάση τους παρακάτω κανόνες αλλά κυρίως με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει με την παραγγελία σας.

  Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που σας παραδόθηκε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και την πλήρη συσκευασία του. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν τα ακόλουθα:

  – Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον πελάτη ελαττώματος.

  – Υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Εταιρεία το προϊόν, γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο, καινούριο προϊόν, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο, καινούριο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής.

  – Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην Εταιρεία όσο και για την επαναπροώθηση σε εσάς του αντικατασταθέντος προϊόντος βαραίνουν εμάς.

  – Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.

  Αλλαγή μη ελαττωματικού προϊόντος

  Στην περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή των προϊόντων που αγοράσατε, πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 2316 016 832 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-17:00, εκτός επίσημων αργιών ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση:

  info@hangermou.gr

  Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την αλλαγή, μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, επιστρέφοντάς τα στην διεύθυνση «HANGERMOU», Λεωφ. Κομνηνών 4, Πανόραμα (εντός Panorama Center). Στην περίπτωση πολλών προϊόντων στην ίδια παραγγελία, η παραπάνω προθεσμία υπολογίζεται από την παράδοση του τελευταίου. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής των προϊόντων και της αποστολής νέων.

  Η αλλαγή προϊόντων γίνεται υπό τις ακόλουθες απαραίτητες προϋποθέσεις:

  – Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους.

  – Δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία: πλύσιμο, μεταποίηση, λεκέδες, φθορά, κλπ.

  – Κατά την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του προϊόντος (ανταλλακτικά κουμπιά, δείγματα από ύφασμα για ανταλλακτικά, καρτελάκια κ.λπ.).

  – Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

  – Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής - παράδοσης αν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η Εταιρεία (δηλαδή παραλαβή από το κατάστημα).

  -Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής αυτής έναντι του πελάτη.

  Εξαιρέσεις από την αλλαγή

  Η αλλαγή δε γίνεται δεκτή σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.


  Η επιστροφή χρημάτων δε γίνεται δεκτή σε καμία περίπτωση, παρά μόνο η αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν της εταιρίας, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.